Naša zgodba

Naša zgodba

Z vami se podamo na pot. Sami naredite le korak do prve spremembe in prave odločitve. Pot do cilja, bomo prehodili skupaj.

Delujemo “butično”. Pri nas šteje vsak posameznik in vsi smo ljudje. Nihče ni številka in vsak, ki želi dobro počutje je dobrodošel.

Naša osnovna naloga je omogočati ljudem zdravo in kakovostno življenje s čim manj stresa in s poudarkom na osebnostnem razvoju in osebni rasti.

 

Naše delovanje temelji na vadbah, coachingu, terapijah, svetovanjih in delavnicah s katerimi podajamo znanje, pomagamo do uravnovešenosti telesa in uma, učimo različne tehnike sprostitve, samozavedanja,  samo zdravljenja in pomagamo preprečevati kronična bolezenska stanja. Pomagamo skozi zavedanje in povezanost mentalnega stanja vplivati na telo in dvigniti kvaliteto življenja posameznika.

Naše metode delovanja so edinstvene. Pri delovanju se vam s pogovorom posvetimo in skupaj ugotovimo potrebe in želje, ter najdemo primerne delavnice in vas ustrezno opredelimo. Na vaši poti vas skrbno spremljamo in sprotno svetujemo.

Naša obravnava je drugačna, kot ste je morda vajeni drugod. Vaš napredek in vaše dobro počutje jemljemo resno in šteje največ. Pri nas vlada sproščeno vzdušje, katerega vodilo je osebni odnos, veliko smeha in pozitivne energije. Na strokovnost, nasmeh in prijaznost dajemo do življenjsko garancijo, saj je to naše glavno vodilo.

 

EKIPA

 

Kontaktiraj nas

Imaš vprašanje?

myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti