Ekipa

Ekipa

Smo ekipa komplementarnih terapevtov, športnih sodelavcev, učiteljev joge in pilatesa, psihologov, zdravnikov, nutricistov in fizioterapevtov,  katerih poglavitna motivacija je: delovati strokovno, pa vendar osebno. Disciplinirano, pa vendar srčno. Na pot sprememb se z vami podajamo, z odmikanjem ovir – osebnih (zakoreninjenih) vzorcev, ki vam otežujejo življenje. Venomer z nasmehom in dobro voljo.

Naša zgodba je preprosta: skupaj ustvarjamo, ozaveščamo. Vsak doda neko znanje, svojo osebno noto, kvaliteto. In s tem nastane nekaj čudovitega. Naš namen je povezovati ljudi, ki nam je mar drug za drugega.

Skupaj vodimo projekt MAR, v katerem te pričakujejo čudoviti dogodki, celostna skrb za dušo in telo, ročno narejeni in unikatni izdelki, izdelki iz recikliranih materialov, naravnih sestavin, ... Vsi naši izdelki in storitve so trajnostne, kakovostne, družbeno in okolju prijazne. Z njimi pomagamo družinam in posameznikom v stiski.

OBIŠČNI NAŠ »BUTIČNI« SALON IN SE NAM PRIDRUŽI

Zakaj delujemo “butično”? Pri nas šteje vsak posameznik in vsi smo ljudje. Za vsakogar nam je MAR. Nihče ni številka in vsak, ki želi dobro počutje je dobrodošel. Naša osnovna naloga je omogočati ljudem zdravo in kakovostno življenje s čim manj stresa in s poudarkom na osebnostnem razvoju in osebni rasti.

Naše delovanje temelji na vadbah, coachingu, terapijah, svetovanjih in delavnicah in pomoči šibkejšim. Podajamo znanje, pomagamo do uravnovešenosti telesa in uma, učimo različne tehnike sprostitve, samozavedanja,  samo zdravljenja in pomagamo preprečevati kronična bolezenska stanja. Pomagamo skozi zavedanje in povezanost mentalnega stanja vplivati na telo in dvigniti kvaliteto življenja posameznika.

 

Naše metode delovanja so edinstvene. Pri delovanju se vam s pogovorom posvetimo in skupaj ugotovimo potrebe in želje, ter najdemo primerne delavnice in vas ustrezno opredelimo. Na vaši poti vas skrbno spremljamo in sprotno svetujemo.

Naša obravnava je drugačna, kot jo morda poznaš od drugod. Tvoj napredek in dobro počutje jemljemo resno in šteje največ. Pri nas vlada sproščeno vzdušje, katerega vodilo je osebni odnos, veliko smeha in pozitivne energije. Na strokovnost, nasmeh in prijaznost dajemo do življenjsko garancijo, saj je to naše glavno vodilo.

 

Kontaktiraj nas

Imaš vprašanje?

myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti