Mateja Žagar

Ustanoviteljica inštituta, prostovoljka, komplementarna terapevtka, avtorica

Prostovoljka po duši, terapevtka komplementarnih tehnik, čuječnosti in meditacije, osebna trenerka, avtorica knjige Zmenek z Indriyo, inštruktorica pilatesa in joge. Zaljubljena v življenje, predana naravi, uživa v dobri družbi in ob pristnih ljudeh.Njene ure svetovanja, treningov in obravnav so individualno prilagojene, efektivno zasnovane, ter spontano prežete s smehom in dobro voljo.

»Zase rečem, da nimam službe in ne delam. Zase raje rečem, da ustvarjam in pomagam. Tako si ne dovolim avtopilotov in bivanja v zoni udobja. Že več kot desetletje skrbno in z veseljem predajam znanje in izkušnje. Dnevno svetujem glede celostnega pristopa, osebne rasti, izvajam sprostitve in intuitivne tehnike in raziskujem življenje.  Izreden poudarek dajem celostnim preventivnim programom in sprostitvenim tehnikam. Do ciljev vodim kreativno, sproščeno, strokovno – a dosledno. Redno nadgrajujem svoje znanje na izobraževanjih in delavnicah doma in v tujini.

Pomagati drugim pri doseganju notranjega miru in zadovoljstva, biti najboljša verzija sebe, doseči povezanost uma in duha, za zdravje, dobro počutje in najboljše dosežke – to je moja želja, vizija in poslanstvo. Ki ga čutim, ki ga živim.

Aktivno se posvečam tudi (moji strasti) podpori in pomoči drugim, kar me dopolnjuje in mi postavlja nove izzive. Dela se lotevam predvsem predano, z izvirnostjo in potrebno »iskrico«.«

Kontaktiraj nas

Imaš vprašanje?

myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti