Zmenek z Indriyo

Želiš na prav poseben zmenek?

 

PRIROČNIK ČUTNE ŽENSKE – ZMENEK Z INDRIYO sem ustvarila z namenom ustvariti vodilo za vsa pomembna ženska vprašanja in dileme. V priročniku boš izvedela, zakaj ženske bijemo boj z življenjem in kaj pomeni se v življenju osvoboditi. Zakaj nikoli ne smemo biti to, kar v nas vidijo drugi, ne smemo biti samo žena ali najboljša mama. Ne smemo tajiti svojih skritih želja, sovražiti svoje telo, živeti za delo in se obračati proti življenju. Podala se boš na raziskovanje čudovitega sveta tvoje čutne zaznave in pozornosti ter spoznala vpliv čustev in tvoje energije na lastne reakcije, zdravje in odločitve.

 

Našla boš šaljive prispodobe, osebne in življenjske anekdote, strokovna dejstva in praktične nasvete za spremembo v življenju. Za vse ženske dileme, za vsa zlomljena srca, za manj skrbi in več zadovoljstva, za to, da spoznaš kako si lepa in upaš biti kar si!

Knjiga je pravi zmenek za žensko dušo – konkreten in jasen priročnik, ki se osebne rasti loteva uporabno in poda recept:

  • kako obuditi čute,
  • spoznati čustva,
  • kako le-ta delujejo na naše zdravje,
  • kako izboljšati komunikacijo in odnose,
  • zgraditi zdravo samopodobo in
  • si upati srečno živeti.

Vsebuje več kot 30 praktičnih vaj, sestavljenih iz samo spoznanja, meditacij, afirmacij, napotkov in gibalnih vaj. Šaljive prispodobe, osebne anekdote, strokovna dejstva in praktični nasveti za spremembo v življenju.

Priročen in prave velikosti za v žensko torbico, te odslej lahko spremlja povsod. 
Spremljevalec v življenju, s katerim boš končno upala čutiti, ljubiti, živeti!

PODAJ SE NA ZMENEK, KOT GA ŠE NISI DOŽIVELA. SPREMENIL BO MARSIKAJ!

Več o priročniku

Mehka vezava, format A5
Cena: 18,00 €
Poštnina: 3,90 € 
Način plačila: po povzetju

 

 

Naroči svoj izvod

Z uporabo naročniškega obrazca soglašate, da v skladu z varstvom osebnih podatkov hranimo vaše podatke.

Opozorilo: Pri plačilu po povzetju Pošta Slovenije zaračuna dodatno provizijo po ceniku.


 

Ta priročnik je za vse:

  • preobremenjene ženske, (ne)popolne mame, (ne)privlačne žene, (ne)srečnice. Ali za tiste, ki (ne) znajo reči ne, se (n)imajo rade in se življenje igra z njimi ali se znajo igrati z življenjem.

Je vodnik za tiste:

  • ki želijo več in vedo, da se v njih skriva želja to doseči. Je inspiracija za tiste, ki potrebujejo namig in motivacijo za korak naprej.

Je prijetna bralna osvežitev za:

  • tiste, ki iščejo nekaj novega in drugačnega. Za močne ženske, ki vedo, da so lepe, ki so fatalke, ki se rade uredijo in upajo stati za svojimi dejanji. Za zapeljivke in šaljivke. Za kraljice drame in največje dame.

 

Draga bralka, ta knjiga je ZATE. Saj si vse zgoraj našteto. Kot smo vsa bitja ženskega spola – raznolike, nepredvidljive, z neizmernim potencialom in s 1000 skrbmi dnevno.

Še ena knjiga med mnogimi motivacijskimi knjigami? Še ena knjiga namenjena ženskam? Ne! Ni feministično obarvano čtivo za fiktivno močno žensko. Je čisto preprosto moja hoja po poti spremembe, ki ti lahko pomaga pri tvojem maratonskem teku življenja čez ovire.

Ženske smo čudovita bitja. Čustveno vodena, z razvito empatijo in intuicijo, multitaskerke, s prirojeno prekomerno odgovornostjo in skrbnostjo ter izrazito nagnjene k samo-sabotaži.

Ustvari svoje zmenke z INDRIYO. Poveži se s svojo čutno zaznavo. Vsak dan znova.

Vsaka ženska je lepa, ko svojo lepoto začuti. Vsaka ženska ima svoje nežne plati, ko odpre srce. Vsaka ženska je boginja, ko je obdana z ljubeznijo. Vsaka ženska žari, ko živi. Ne obstajaj, ZAŽIVI!

S priročnikom želim, da najdeš svojo pot in na njej verjameš vase.

 

Da zasiješ kot diamant, ker ti je namenjeno!

 

Kontaktiraj nas

Imaš vprašanje?

myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti