Intuitivno svetovanje

Intuitivno svetovanje

S spoznanjem, da potrebujete nasvet ali pomoč, ste že na pravi poti do rešitve težave, izziva, sprejetja sebe, okolja, življenjskih prelomnic in vsakodnevnih presenečenj.

Intuitivna terapija z intuicijo terapevta razkrije tisto, kar stranka zazna, vendar se tega morda ne zaveda zavestno. Naša terapevtka uporabljajo svojo intuicijo za dostop do teh nezavednih informacij in njihovo ozaveščanje. Združevanje energijskega telesa, uma, fizičnega telesa in duha (celostno duševno zdravje) pomaga stranki, da odkrije, artikulira in sprosti vir trenutnih težav.

V čem se intuitivna terapija razlikuje od tradicionalne terapije?

Intuitivna terapija se od tradicionalne terapije razlikuje v tem, da ima terapevt z uporabo intuicije in ponujanjem intuitivnih povratnih informacij dostop do globljega sloja zavesti, ki ga stranka morda že zazna, a se je zavestno ne zaveda. Tu se shranjujejo čustva in se stranka lahko počuti "zgubljeno". Tradicionalna terapija se pogosto osredotoča na zavestni um ali tisto, kar stranka že "pozna". Tradicionalna terapija uporablja bolj tradicionalni jezik. Intuitivna terapija uporablja bolj čuječ in duhoven jezik, ki temelji na energiji. Z intuitivno terapijo terapevt stranko vodi globlje v nezavedne plasti shranjenih čustev, da ozavesti, kaj je treba sprostiti.

Komu lahko koristi intuitivna terapija?

Vsak, ki v svojem življenju išče vodstvo ali podporo. Strankam ni potrebno vedeti, zakaj se počutijo na določen način, morajo le biti odločene, da bi se rade počutile drugače. Primeri zaradi katerih se stranke odločijo za intuitivno terapijo so simptomi tesnobe in depresije, fobije ali strahovi, vprašanja odnosov, žalost, žalovanje, izguba, nezadovoljstvo z delom, družino ali osebnimi odnosi, težave s podobo telesa in prehranjevanjem, duhovnost, ali kakršno koli nelagodje, ki ga občutijo v življenju.

Skupaj se lahko lotimo resnih tegob na preprost, a učinkovit način. Svetovanja potekajo individualno ali v skupini. Vsekakor pa vedno v prijetnem ambinetu, s strokovnim, spoštljivim,  a srčnim odnosom.

Naš cilj je pomagati na odprt in pristen način.

Cena posamezne terapije je 50 EUR in traja 60 minut.

Izvaja se na mesečni ravni, lahko individualno ali skupinsko mentorstvo.

Pred prvo seanso se opravi uvodni razgovor in se ugotovijo potrebe posameznika.

Pričakujemo vas v prijetnem vzdušju, mirnem ambientu in z veliko mero strokovnosti, energije in srčnosti.

Za posamezno seanso je potrebna predhodna rezrervacija termina preko telefona 041 747 835 ali na e-mail naslov narocila@marzate.si.

Ko spregovori naše delo - preberite kaj so povedale naše zadovoljne stranke.

"Vaši pristopi so mi res pomagali, da sem postala iskrena do sebe, ko sem se ozrla vase. Vaš strokoven, srčen in pozoren način podajanja znanja in zdravljenja mi je spremenil način življenje. HVALA!" (Alenka)

"Moje srčne aritmije so se umirile po treh seansah in še zdaj prihajam redno mesečno. Terapije mi dajejo občutek umiritve in rada rečem, da mi napolnijo baterije." (Lea)

"V prvih obiskih sem začutila kot, da se moje srce odpira. Pričela sem se soočati s travmami. Tekle so solze in čutim, da pričenjam živeti bolj radostno in izboljšujem odnose okrog sebe. Mateja, hvaležna sem, da sva se spoznali." (Iris)

"Obiskala sem delavnico samozdravljenja in dviga imunskega sistema. Bila sem skeptična od začetka, a Mateja in Ines tako jasno podajata znanje in vse razložita. Nisem zbolela in počutim se odlično odkar izvajam vaje, ki sem se jih naučila. " (Nataša)

"Ne vem, kako to funkcionira a pri meni deluje. Po terapiji bolje spim, nisem pod stresom in celo zvonjenja v ušesih sem se znebil. " (Branko)

"Prišla sem na terapijo zaradi posledic prebolele korone. Moje počutje se je izboljšalo, lažje diham in imam več energije. " (Tjaša)

"Delavnica za žensko zdravje in uravnovešanje hormonov, mi je pomagala spoznati moje potrebe, upam se soočiti s čustvi in ne norim več za opravili ter si upam vzeti pavzo, ko jo potrebujem. Energijske vaje, ki sem se jih naučila izvajam vsak dan in moji dnevi so lepši in polni radosti o kateri sem prej le sanjala. " (Darja)

"Terapije so mi pomagale premagati napade tesnobe in panike. Sprostim se med terapijo in znam tudi v stresnem vsakdanu obvladati situacijo, da ne zapadem v paniko. Imel sem strahove, ki so odšli in tudi v službi sem manj pod stresom. " (Marko)

"Uravnovesila se mi je menstruacija. Z energijskimi vajami sem si uravnala ciklus in mi menstruacija ne zamuja več. Tudi krče sem odpravila. " (Neva)

"Naredila sem velik korak naprej. Končno sem nehala odlašati s stvarmi, vzpostavila red in dosegam cilje. Svetovanje mi je odprlo oči, kako se brez strahu in dvomov vase, lotiti težkih situacij in problemov. Uživam v družbi in se veselim vsakega posveta. " (Katarina)

 


myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti