SPOMLADANSKA AKCIJA ZA RAZVAJANJE IN ZDRAVJE

SPOMLADANSKA AKCIJA ZA RAZVAJANJE IN ZDRAVJE

Za vas smo pripravili pakete celostnih terapij po ugodnješih cenah za pričetek pomladi.

Poskrbite za svoje zdravje in sprostitev z nami.

CELOSTNA MASAŽA Z AROMATERAPIJO - 60 minut

Ker danes živimo zelo dinamično in stresno življenje, izvajamo celostno terapijo, kjer je cilj doseči globoko sproščanje celega telesa, boljše razpoloženje in lajšanje bolezenskih stanj. Celostna terapija zajema posebno tehniko masaže celega telesa, vključno z obrazom, ki je še posebej izpostavljen zunanjim vplivom.

S skrbno izbranimi eteričnimi olji in različnimi tehnikami masaže se prilagodimo potrebam in željam vsakega posameznika, ki želi izboljšati svoje mentalno, emotivno in fizično stanje, prav tako pa olajšati lažja bolezenska stanja.

Celostna masaža je uspešna in primerna pri naslednjih težavah: bolečine v hrbtu migrene in glavoboli kronična utrujenost različne vrste bolečin (vrat, hrbet) težave z dihali težave s prebavili težave s sinusi rehabilitacija po poškodbah ali operaciji.

V TEJ AKCIJI VAM PONUJAMO -20% POPUST NA MASAŽO.

 

ENERGIJSKA CELOSTNA TERAPIJA

Če želite, da je vaše življenje polno zdravja, veselja in radosti, je ključno, da stopite na novo pot in prevzamete odgovornost za izboljšanje dobrega počutja in dvig lastne energije. Vaje in tehnike, ki jih uporabljamo na terapijah, in jih hkrati učimo na tečajih in delavnicah, so tako preproste, da prve rezultate lahko opazite tudi že po nekaj minutah.

Ko se na primer vrežemo v prst, damo na ureznino obliž. Obliž sicer ustavi krvavitev, ne pomaga pa celiti rane. To naredi telo samo, z lastno inteligenco samozdravljenja. Vse, kar potrebujete za optimalno uravnovešanje vašega telesa, uma in duha, je že zdaj v vas. Vaše telo ima neskončen vir energije za samozdravljenje.

Celostne obravnave so primerne za ljudi vseh starosti, ki želijo vzpostaviti zdravstveno in energijsko ravnovesje, se znebiti stresa in zaživeti kvalitetno življenje.

Uspešno odpravljamo in dosegamo:

· Odpravljanje fizičnih bolečin in energijskih blokad · Splošno uravnovešanje telesa in duha · Visok energijski nivo /več energije · Notranji mir · Seznanitev z vzrokom vaših težav · Razvijanje pozitivnega odnosa do sebe in družbe · Glavoboli · Vrtoglavice · Nespečnost · Aritmije · Različne kronične bolezni · Alergije · Tinitus · Stres in tesnobe · Odpravljanje ginekoloških težav · Regeneracija po operativnih posegih in poškodbah · Splošno izboljšanje psihofizičnega stanja

V PAKETU TREH TERAPIJ VAM ENO PODARIMO BREZPLAČNO.

Akcija velja do 5.4.2022.

Svoj termin lahko rezervirate preko OBRAZCA ali nas pokličete in vam svetujemo osebno na telefonski številki 041 747 835.

Veselimo se vašega obiska.


slika
myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti