V OKTOBRU: Skupinska energijska transmisija

V OKTOBRU: Skupinska energijska transmisija

Ali obstaja področje v vašem življenju, kjer se počutite, kot da se vrtite v krogu?

Vaš način življenja, določena čustva, vedenje in dinamika odnosov se lahko v teku vašega življenja zelo utrdijo, tako da morda težko najdete izhod.

Vendar ste včasih primorani, da izstopite iz svojih znanih, ustaljenih poti in vstopite v nekaj novega.

 

SKUPINSKA TRANSMISIJSKA MEDITACIJA 

ČETRTEK, 20.10.22 OB 19.00 URI

Zmanjšati stres, dvigniti dobro počutje, premagati in odpraviti zdravstvene težave, se čustveno stabilizirati, energijsko uravnovesiti, ozdraveti, se celiti na vseh nivojih. To prinaša meditacija.

Vendar je to težko, če ne meditiramo redno, ne zmoremo, ne znamo.

Zato vam nudimo transmisijsko meditacijo.

Najhitrejši, preprost in zelo učinkovit način kako doseči stanje globoke sprostitve.

 

Kaj je energijska transmisija?

Preprosto povedano, je transmisija ali prenos tisto, kar se zgodi, ko ima učitelj meditacije izkušnje, spretnosti in globino, da svoje meditativno zavedanje deli neposredno z udeleženci meditacije.

Zamisel o transmisiji ni nova.

Učitelji uporabljajo besede za prenos idej.

Glasbeniki uporabljajo svoje instrumente za prenašanje čustev.

V mnogih pogledih smo ljudje v svojem bistvu oddajniki, ves čas vplivamo drug na drugega z besedami, instrumenti, čustvi, izrazi ali v tem primeru s stanji zavesti.

 

Prednosti transmisijske meditacije

Izredno pospeši napredovanje na poti meditacije in do globoke sprostitve, z zagotavljanjem dostopa do stanj zavedanja, ki bi jih težko dosegli sami.

In to je velika prednost dela z učitelji, ki imajo to sposobnost prenosa.

Marsikdo je že večkrat poskusil sam meditirati. A misli se ne umirijo, prične se bojevanje s telesom, meditativni položaj je naporen, zdi se, da ne znamo dihati, težko ohranjamo fokus in obljubljenih pozitivnih učinkov in globoke sprostitve, ki pomaga telo regenerirati in zdraviti, marsikdo ne doseže. In obupa in odneha.

Na transmisijski meditaciji  delo z nekom, ki je stabiliziran na višjem stanju zavedanja, nam lahko pomaga gojiti to isto zavedanje pri sebi.

Energija, ki se ustvari na taki transmisijski meditaciji  nam pomaga doseči in ohranjati  mir, uravnovešenje in tišino v sebi.

Med prenosom se boste povezali s svojim energijskim telesom. Izkusili boste globoko sprostitev fizičnega telesa, dano vam bo, da aktivirate svoje naravne zdravilne sposobnosti in prinesete ravnovesje in harmonijo v mentalno, čustveno, energijsko in fizično telo.

To vas bo pripeljalo v alfa in theta stanje, da boste prejeli vse, kar potrebujete.

Alfa stanje je lahkotno, hipnotično stanje, stanje sproščenosti, v katerem ostajate osredotočeni in dojemljivi. V tem stanju zavesti je človek miren, sposoben vsrkati nove informacije ter postati bolj kreativen in odprt za nove možnosti.

Vaši možgani proizvajajo theta valove, ko spite ali sanjate. Po navadi se pojavijo, ko tonete v spanec ali tik preden se zbudite. Theta možganski valovi se lahko pojavijo tudi, ko ste budni in v zelo globoko sproščenem stanju uma.

Vsak človek je drugačen. Bodite odprti za zdravljenje in poglejte, kaj se vam bo razkrilo.

Transmisijo bo vodila Mateja Žagar, učiteljica meditacije in komplementarna terapevtka, ki vam sporoča:

»Med transmisijami delujem kot neke vrste tuljava ali prevodnik. Vsaka transmisija je drugačna in doživi in zgodi se zgodi marsikaj. Včasih se skupaj čudimo in nasmejimo. Rezultati so vidni in pri določenih občutni že med ali takoj po seansi. Najpogosteje se dogaja, da stranke izboljšajo svoje zdravstvene težave, da se doseže globoka sprostitev in posledično zmanjša stres. Zmanjšujejo se anksioznosti. Znatno vpliva na uravnovešenje, dobro počutje in hkrati izboljšanje volje. Izboljša se precepcija na situacije, odnose, sebe. Pojavijo pa se tudi intuitivna sporočila in odgovori iz nezavednega. Čudovito je opazovati napredek posameznih strank, še posebej zato, ker je tako preprosto. Učinek pa je občuten še par dni.«

Za skupinsko energijsko transmisijsko meditacijo ni potrebno imeti izkušenj. Le odprt um in željo po izkustvu nečesa novega.

Seansa traja 75 minut.

Cena posamezne skupinske seanse je 25€.

(Za upokojence, brezposelne ali študente priznamo 20% popust).

Energijska transmisija bo potekala v četrtek, 20.10.22 ob 19.00 uri.

Število mest je omejeno. Zato si zagotovite mesto in pohitite s prijavo.

Za rezervacijo mesta in več informacij smo vam na voljo na e-mailu narocila@marzate.si ali preko telefona 071 401 217.

Želim se udeležiti

 

 

 


myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti