Celostna aromaterapija z masažo

Celostna aromaterapija z masažo

Ker danes živimo zelo dinamično in stresno življenje, izvajamo celostno terapijo, kjer je cilj doseči globoko sproščanje celega telesa, boljše razpoloženje in lajšanje bolezenskih stanj. Celostna terapija zajema posebno tehniko masaže celega telesa, vključno z obrazom, ki je še posebej izpostavljen zunanjim vplivom.

S skrbno izbranimi eteričnimi olji in različnimi tehnikami masaže se prilagodimo potrebam in željam vsakega posameznika, ki želi izboljšati svoje mentalno, emotivno in fizično stanje, prav tako pa olajšati lažja bolezenska stanja.

Celostna masaža je uspešna in primerna pri naslednjih težavah:

  • bolečine v hrbtu migrene in glavoboli
  • kronična utrujenost različne vrste bolečin (vrat, hrbet)
  • težave z dihali
  • težave s prebavili
  • težave s sinusi rehabilitacija po poškodbah ali operaciji
  • nespečnosti
  • zadrževanju vode v telesu
  • neravnovesjih v telesu
  • ...

Celostna aromaterapija blagodejno vpliva na organizem in je zdravju izredno koristna. Za aromaterapijo velja, da s pomočjo eteričnih olj pomaga telesu, da se vzpostavi sistem samozdravljenja.

Moč eteričnih olj je neverjetna in intenzivna. Delujejo protistresno in antidepresivno, saj cela vrsta olj deluje kot
hormon sreče (serotonin), kar pomeni, da uravnovešajo naš centralni živčni sistem.
S pravilno in varno uporabo pozitivno vplivajo na naše počutje in zdravje :
- z vdihavanjem oziroma inhaliranjem
- z uživanjem
- z nanašanjem na kožo

Naša aromaterapevtka najprej temeljito analizira vaše potrebe in stanje in se šele nato odloči za tehniko zdravljenja in vrsto eteričnega olja, ki ga bo uporabila v ta namen. 

V začetni fazi se priporočajo 3 zaporedne obravnave. Kasneje je dovolj ena obravnava na mesec, za ohranjanje ravnovesja  v telesu.

Posamezna obravnava lahko traja 60 ali 90 minut. Odvisno od vašega izbora, zdravstvenih težav in potreb.

Za termin se lahko naročite preko telefonske številke 041 747 835 ali preko e-maila info@marzate.si.

Ko spregovori naše delo - preberite kaj so povedale naše zadovoljne stranke.

"Vaši pristopi so mi res pomagali, da sem postala iskrena do sebe, ko sem se ozrla vase. Vaš strokoven, srčen in pozoren način podajanja znanja in zdravljenja mi je spremenil način življenje. HVALA!" (Alenka)

"Moje srčne aritmije so se umirile po treh seansah in še zdaj prihajam redno mesečno. Terapije mi dajejo občutek umiritve in rada rečem, da mi napolnijo baterije." (Lea)

"V prvih obiskih sem začutila kot, da se moje srce odpira. Pričela sem se soočati s travmami. Tekle so solze in čutim, da pričenjam živeti bolj radostno in izboljšujem odnose okrog sebe. Mateja, hvaležna sem, da sva se spoznali." (Iris)

"Obiskala sem delavnico samozdravljenja in dviga imunskega sistema. Bila sem skeptična od začetka, a Mateja in Ines tako jasno podajata znanje in vse razložita. Nisem zbolela in počutim se odlično odkar izvajam vaje, ki sem se jih naučila. " (Nataša)

"Ne vem, kako to funkcionira a pri meni deluje. Po terapiji bolje spim, nisem pod stresom in celo zvonjenja v ušesih sem se znebil. " (Branko)

"Prišla sem na terapijo zaradi posledic prebolele korone. Moje počutje se je izboljšalo, lažje diham in imam več energije. " (Tjaša)

"Delavnica za žensko zdravje in uravnovešanje hormonov, mi je pomagala spoznati moje potrebe, upam se soočiti s čustvi in ne norim več za opravili ter si upam vzeti pavzo, ko jo potrebujem. Energijske vaje, ki sem se jih naučila izvajam vsak dan in moji dnevi so lepši in polni radosti o kateri sem prej le sanjala. " (Darja)

"Terapije so mi pomagale premagati napade tesnobe in panike. Sprostim se med terapijo in znam tudi v stresnem vsakdanu obvladati situacijo, da ne zapadem v paniko. Imel sem strahove, ki so odšli in tudi v službi sem manj pod stresom. " (Marko)

"Uravnovesila se mi je menstruacija. Z energijskimi vajami sem si uravnala ciklus in mi menstruacija ne zamuja več. Tudi krče sem odpravila. " (Neva)

"Naredila sem velik korak naprej. Končno sem nehala odlašati s stvarmi, vzpostavila red in dosegam cilje. Svetovanje mi je odprlo oči, kako se brez strahu in dvomov vase, lotiti težkih situacij in problemov. Uživam v družbi in se veselim vsakega posveta. " (Katarina)

 

 

 


slika slika
myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti