Intuitivno svetovanje in mentorstvo

Intuitivno svetovanje in mentorstvo

S spoznanjem, da potrebujete nasvet ali pomoč, ste že na pravi poti do rešitve težave, izziva, sprejetja sebe, okolja, življenjskih prelomnic in vsakodnevnih presenečenj.

Intuitivna terapija z intuicijo terapevta razkrije tisto, kar stranka zazna, vendar se tega morda ne zaveda zavestno. Naša terapevtka uporabljajo svojo intuicijo za dostop do teh nezavednih informacij in njihovo ozaveščanje. Združevanje energijskega telesa, uma, fizičnega telesa in duha (celostno duševno zdravje) pomaga stranki, da odkrije, artikulira in sprosti vir trenutnih težav.

V čem se intuitivna terapija razlikuje od tradicionalne terapije?

Intuitivna terapija se od tradicionalne terapije razlikuje v tem, da ima terapevt z uporabo intuicije in ponujanjem intuitivnih povratnih informacij dostop do globljega sloja zavesti, ki ga stranka morda že zazna, a se je zavestno ne zaveda. Tu se shranjujejo čustva in se stranka lahko počuti "zgubljeno". Tradicionalna terapija se pogosto osredotoča na zavestni um ali tisto, kar stranka že "pozna". Tradicionalna terapija uporablja bolj tradicionalni jezik. Intuitivna terapija uporablja bolj čuječ in duhoven jezik, ki temelji na energiji. Z intuitivno terapijo terapevt stranko vodi globlje v nezavedne plasti shranjenih čustev, da ozavesti, kaj je treba sprostiti.

Komu lahko koristi intuitivna terapija?

Vsak, ki v svojem življenju išče vodstvo ali podporo. Strankam ni potrebno vedeti, zakaj se počutijo na določen način, morajo le biti odločene, da bi se rade počutile drugače. Primeri zaradi katerih se stranke odločijo za intuitivno terapijo so simptomi tesnobe in depresije, fobije ali strahovi, vprašanja odnosov, žalost, žalovanje, izguba, nezadovoljstvo z delom, družino ali osebnimi odnosi, težave s podobo telesa in prehranjevanjem, duhovnost, ali kakršno koli nelagodje, ki ga občutijo v življenju.

Skupaj se lahko lotimo resnih tegob na preprost, a učinkovit način. Svetovanja potekajo individualno ali v skupini. Vsekakor pa vedno v prijetnem ambinetu, s strokovnim, spoštljivim,  a srčnim odnosom.

Naš cilj je pomagati na odprt in pristen način.

Cena posamezne terapije je 50 EUR in traja 60 minut.

Izvaja se na mesečni ravni, lahko individualno ali skupinsko mentorstvo.

Pred prvo seanso se opravi uvodni razgovor in se ugotovijo potrebe posameznika.

Pričakujemo vas v prijetnem vzdušju, mirnem ambientu in z veliko mero strokovnosti, energije in srčnosti.

Za posamezno seanso je potrebna predhodna rezrervacija termina preko telefona 071 401 217 ali na e-mail naslov narocila@marzate.si.

Srečanja v živo potekajo ob upoštevanju vseh določil za varnost zdravja.

Skupinska srečanja potekajo preko spletne aplikacije.

 


slika slika
myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti