Tečaj meditacije

Tečaj meditacije

 

 

Vsi se kdaj izgubimo v toku svojega življenja, ujeti v nenehno skrb in načrtovanje, postajamo odvisni od presoje drugih.

Si prizadevamo izpolnjevati zahteve in reševati probleme. To postane naš vsakdan. Ko smo ujeti v tem toku, lahko preprosto izgubimo izpred oči tisto, kar je najbolj pomembno. Pozabljamo, po čem hrepenimo. Pozabljamo nase in to kdo smo.

Življenjska spremembe in težavna obdobja, so priložnost za samospoznanje. Kaj je tisti recept za umirjeno in srečno življenje, kako ne biti žrtev in ponavljati vedno istih napak. Samospoznanje pomaga razumeti zakaj se nam v življenju pojavljajo določene situacije, odnosi, ljudje,...

Katera čustva te vodijo, kateri odnosi te bremenijo, kakšni so  vzorci ravnanja in kako ti vplivajo na vaše odločitve.
Ne zapiraj se v  omejujoče občutke same-ga sebe. Podari si dar, ohranjati naravno svobodo svojega bitja.


Meditacije so je primerne tudi za osebe, ki še nimajo izkušenj z meditiranjem. So preproste in nezahtevne. Predznanje ni potrebno.

TEČAJ MEDITACIJE

Tečaj meditacije in čuječnosti poda številne tehnike za pomoč pri obvladovanju stresa in bolečine ter izboljšanju odnosov. Pojasnimo, od kod prihaja naše trpljenje, podrobno pogledamo naše misli in čustva ter kako nam vladajo.

Ta tečaj je primeren za tiste, ki komaj razmišljate o pričetku meditiranja, tiste, ki imate za seboj nekaj neuspelih poskusov ali tiste, ki želite odpraviti določeno težavo kot je strah ali tesnobo, če želite izboljšati odnose, se umiriti, izboljšati spanec, premagovati kronične bolečine, se vzljubiti ali si želite osebnostne rasti.

 Tečaj zajema osnove meditacijskih tehnik in druge holistične tehnike za dosego bolj povezanega odnosa s sabo. Tehnike pozornosti in sprostitve se naučite vključiti v vsakdanje življenje  in tako hitro prinesejo precej globoke rezultate, ki "spreminjajo življenje".

V 8-ih tednih se skupaj lotimo najefektivnejših dihalnih in meditacijskih tehnik, ki pripeljejo čuječnost in meditacijo v vaše življenje, da jo spoznate, se je naučite na preprost način in zaživite na nov način.

Tečaj zajema:

 • 8 tednov meditacije online ali v živo
 • Dostop do vodenih meditacij 24/7 na našem portalu Mar Zate
 • Podporo in individualno svetovanje po potrebi
 • Tečaj v majhni skupini za bolj oseben odnos in boljše rezultate
 • Preproste dihalne vaje za umirite in sprostitev
 • Mentalne tehnike za obvladovanje stresa
 • Meditacijo za boljši spanec
 • Body Scan meditacijo
 • R.A.I.N. meditacijo
 • Čuječnost in izboljšanje odnosov
 • Meditacijo sočutja in ljubeče pozornosti
 • Vizualizacijo – spodbujanje kreativnega dela uma in manifestiranje
 • Dihalne vaje za izboljšanje zdravja in dvig energije

 

Na tečaju konkretno lotimo tem:

 • Osnova in zgodovina meditacije in čuječnosti
 • Učinek naših misli, občutkov in čustev
 • Ohranjanje osredotočenosti
 • Samopodoba
 • Prijateljevanje s čustvi
 • Učinki neprekinjenega razmišljanja  
 • Naše misli proti naši realnosti
 • Moč pozornosti
 • Biti v tukaj in zdaj
 • Potrditev, sprejetje, spuščanje navezanosti

Osnovni tečaj meditacije traja 8 tednov.

Eno srečanje traja do 75 minut. Zajema uvodni nagovor, razdelamo določeno tematiko, ki je tudi vodilo za tisto uro in skupaj naredimo meditacijo.

Če vam kdaj ne uspe se pridružiti na meditaciji, bodo na voljo online posnetki posamezne teme in meditacije.

Naslednji tečaj se prične v oktobru.

Cena tečaja je 160,00€ v živo in 130,00€ online.

Število udeležencev v živo in online je omejeno na 10 oseb.

Se želite pridružiti? Pustite nam sporočilo in vas osebno kontaktiramo.

 

ŽELIM SE PRIDRUŽITI

 

Vodene meditacije vodi Mateja Žagar - komplementarna in intuitivna terapevtka, hipnoterapevtka, osebna trenerka, avtorica, učiteljica joge in pilatesa, učiteljica meditacije in čuječnosti po metodi RAIN.

 

Mateja Sporoča:

"Meditacija je toliko več od sedenja pri miru. Pri meditaciji gre za tehniko, s pomočjo katere spoznamo kako se ločiti od uma, kar nam omogoči opazovanje samega sebe in dogajanja v nas. Preidemo lahko v stik s samim seboj, svojimi čuti, občutki, notranjim glasom, intuicijo. Soočimo se z realnostjo in pričakovanji do sebe ali drugih. Nudi nam opazovanje naših misli in telesnih procesov. Cilj meditacije je postati prisoten v trenutku, razviti čuječnost, doseči nivo samo opazovanja.

Veliko ljudi me nagovori, da ne more meditirati, ker misli kar švigajo. Zato vsakega vadečega spremljam individualno in je moj cilj, da spozna in se nauči uporabljati to čudovito tehniko, ki nam je dana, da nam olajša naše preveč divje življenje. Poučujem preprosto, jasno in predvsem intuitivno. Pomeni prilagodim tematiko in tehniko glede na potrebe udeležencev in podajam nasvete prilagojene vsakdanjemu življenju posameznika.

Dobra novica za vse pa je, da so pozitivni učinki meditacije neizbežni. S pravo mero vztrajnsoti in tega, da se nekdo ne boji srečati sam s seboj, se hitro doseže globoka sprostitev, zmanjšanje stresa, tesnobe, uravnavanje krvnega tlaka in srčnega utripa, izboljšanje imunskega sistema, čustvena »čistost«, brez blokad, strahov in navezanosti. Komaj čakam, da se spoznava."

 

Prednosti rednih meditacij:

Zmanjšanje stresa in napetosti, izboljšanje koncentracije, izboljšanje volje in motivacije, izboljšanje samopodobe in samozavesti izboljšanje pozornosti, dvig energije, realno dojemanje zunanjih vplivov jasna opredelitev čustvovanja in sproščanje čustvenih blokad, zmanjšanje agresije in jeze, sprostitev telesnih napetosti in blokad, izboljšanje pozornosti, zadovoljstvo in pozitivna naravnanost.

Kako začeti?

Da nam pišeš ali nas pokličeš na 071 401 217  in si zagotoviš  mesto. Brez strahu, sramu ali dvomov. Če bereš to sporočilo ti je namenjeno. :)

ŽELIM SE UDELEŽITI

Pridruži se na tečaju in se spoznaj, se umiri in zrasti.

Osebno svetovanje pa je možno po dogovoru.

 

MNENJA UDELEŽENCEV:

heart

Andreja: "Ko sem prvič videla program na spletni strani, mi je zadeva bila zanimiva. Čeprav se težko odprem in komu zaupam, sem ob srečanju z Matejo "videla luč na koncu tunela". Z veseljem sem se vpisala v program. Zdi se, da Mateja djansko čuti kakšen dan je katera imela. Ko imam težek dan, se potolažim, da bom zvečer spet delala z Matejo in bo bolje. Ure in delavnice so sproščujoče, polne dobronamernih nasvetov in pozitivne energije. Vedno sem v pričakovanju naslednje ure. Predvsem pa sem sebe pričela sproznavati v drugačni, boljši luči.

heart

Snežana: "Meditacije z Matejo so super in vedno odlično pripravljene. Všeč mi je njen pozitiven pristop, umirjena energija in pripavljenost pomagati. Se še ni zgodilo, da se mi ob njeni meditaciji ne bi uspelo sprostit."

heart

Vojka: "Naj povem, da z Matejo delam že 2 leti. Zase lahko rečem, da se počutim krasno. Nekaj naredimo za telo, za duha in za ženski srček. "

heart

Patricija: "Zelo rada se udeležujem programov, kjer se vedno sprostimo, naberemo novih moči in energije in s tem naredimo veliko za zdravje ter zdravo telo in predvsem zdrav duh."

 


slika slika slika
myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti