Tesla Metamorfoza

Tesla Metamorfoza

Tesla metamorfoza® je zdravilna metoda, ki temelji na skalarnih valovih ali teslionih. Tesla metamorfoza® je hkrati zdravljenje, samozdravljenje in čiščenje duha. Po trditvah zagovornikov, Tesla metamorfoza® dosega izjemne zdravstvene rezultate.

Tesla metamorfoza dovaja telesu energijske valove, ki ponovno vzpostavijo energijsko ravnovesje. Kot pravi v svoji knjigi Anja Petrović, učiteljica Tesla metamorfoze, je to edina metoda, ki ima dostop do Teslovih valov: obnovi prvotni DNK in dviguje frekvenco človeške zavesti.

Tesla metamorfoza ustvarja v telesu energijske valove, ki ponovno vzpostavijo zdravo frekvenco, da se začne proces samozdravljenja na vseh ravneh. 

Tesla metamorfoza pripomore k človekovi preobrazbi na fizični, psihični, mentalni in duhovni ravni. Je duhovni sistem za duhovno rast. Zasnovana je na uporabi Teslovih zdravilnih frekvenc, s katerimi se glede na številna pričevanja ljudi, dosegajo ozdravitve mnogih, za ortodoksno medicino neozdravljivih bolezni. Še pomembnejša od teh ozdravitev pa je evolucija zavesti, ki jo spodbujajo Teslovi valovi oz. t. i. skalarna energija. Metoda presega vse omejitve, slabosti in pomanjkljivosti do zdaj znanih energijskih metod zdravljenja, zato se zanjo zanimajo tudi znanstveni krogi.

Tesla metamorfoza® se sklicuje predvsem na duhovno plat elektroinženirja Nikole Tesle. V svojem življenju je genij Tesla patentiral več kot 700 izumov. Mnogi njegovi izumi tvorijo osnovo sodobne uporabe električne energije.   

Dandanašnji izsledki potrjujejo, da je bil Nikola Tesla globoko duhoven človek.

Dokazano je, da je energija, ki je kanalizirana v metodi Tesla metamorfoza®, istovetna frekvencam Tesla skalarnim valovom. Nešteto osebnih izpovedi potrjuje s svojimi zadovoljstvi počutja in izstopajočimi rezultati zdravstvenih stanj, da je temu tako.

Dokazano je, da je energija, ki je kanalizirana v metodi Tesla metamorfoza®, istovetna frekvencam Tesla skalarnim valovom.

Seansa traja 45 minut in poteka v prijetnem ambientu. Pred samo terapijo se izvede uvodni pogovor, ki odvzame začetne strahove in pomisleke.

Priporočene se TRI zaporedne terapije. 

Cena posamezne terapije znaša 60 €.

Terapije se izvajajo v živo, ob upoštevanju vseh določil za varnost zdravja.

Za termin se je potrebno predhodno naročiti na telefonsko številko 041 747 835 ali na narocila@marzate.si

 

Ko spregovori naše delo - preberite kaj so povedale naše zadovoljne stranke.

"Vaši pristopi so mi res pomagali, da sem postala iskrena do sebe, ko sem se ozrla vase. Vaš strokoven, srčen in pozoren način podajanja znanja in zdravljenja mi je spremenil način življenje. HVALA!" (Alenka)

"Moje srčne aritmije so se umirile po treh seansah in še zdaj prihajam redno mesečno. Terapije mi dajejo občutek umiritve in rada rečem, da mi napolnijo baterije." (Lea)

"V prvih obiskih sem začutila kot, da se moje srce odpira. Pričela sem se soočati s travmami. Tekle so solze in čutim, da pričenjam živeti bolj radostno in izboljšujem odnose okrog sebe. Mateja, hvaležna sem, da sva se spoznali." (Iris)

"Obiskala sem delavnico samozdravljenja in dviga imunskega sistema. Bila sem skeptična od začetka, a Mateja in Ines tako jasno podajata znanje in vse razložita. Nisem zbolela in počutim se odlično odkar izvajam vaje, ki sem se jih naučila. " (Nataša)

"Ne vem, kako to funkcionira a pri meni deluje. Po terapiji bolje spim, nisem pod stresom in celo zvonjenja v ušesih sem se znebil. " (Branko)

"Prišla sem na terapijo zaradi posledic prebolele korone. Moje počutje se je izboljšalo, lažje diham in imam več energije. " (Tjaša)

"Delavnica za žensko zdravje in uravnovešanje hormonov, mi je pomagala spoznati moje potrebe, upam se soočiti s čustvi in ne norim več za opravili ter si upam vzeti pavzo, ko jo potrebujem. Energijske vaje, ki sem se jih naučila izvajam vsak dan in moji dnevi so lepši in polni radosti o kateri sem prej le sanjala. " (Darja)

"Terapije so mi pomagale premagati napade tesnobe in panike. Sprostim se med terapijo in znam tudi v stresnem vsakdanu obvladati situacijo, da ne zapadem v paniko. Imel sem strahove, ki so odšli in tudi v službi sem manj pod stresom. " (Marko)

"Uravnovesila se mi je menstruacija. Z energijskimi vajami sem si uravnala ciklus in mi menstruacija ne zamuja več. Tudi krče sem odpravila. " (Neva)

"Naredila sem velik korak naprej. Končno sem nehala odlašati s stvarmi, vzpostavila red in dosegam cilje. Svetovanje mi je odprlo oči, kako se brez strahu in dvomov vase, lotiti težkih situacij in problemov. Uživam v družbi in se veselim vsakega posveta. " (Katarina)

 


slika
myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti