Vodene meditacije

Vodene meditacije

!!!NE ZAMUDI!!! - VPIS V NOVO SKUPINO MEDITACIJ V ŽIVO IN ONLINE.

Srečanja potekajo ob 19.00 uri.

Srečanja zajemajo 4 termine mesečno, v skupini do 5 ljudi.

Mesta se polnijo, zato rezerviraj svoj termin!

Za svoj termin pokliči na telefonsko številko 071 401 217 ali nam piši na mail narocila@marzate.si in skupaj najdemo termin zate.

 

Vsi se kdaj izgubimo v toku svojega življenja, ujeti v nenehno skrb in načrtovanje, postajamo odvisni od presoje drugih.

Si prizadevamo izpolnjevati zahteve in reševati probleme. To postane naš vsakdan. Ko smo ujeti v tem toku, lahko preprosto izgubimo izpred oči tisto, kar je najbolj pomembno. Pozabljamo, po čem hrepenimo. Pozabljamo nase in to kdo smo.

Življenjska spremembe in težavna obdobja, so priložnost za samospoznanje. Kaj je tisti recept za umirjeno in srečno življenje, kako ne biti žrtev in ponavljati vedno istih napak. Samospoznanje pomaga razumeti zakaj se nam v življenju pojavljajo določene situacije, odnosi, ljudje,...

Na vodenih meditacijah te pričakujejo efektivne tehnike samospoznavanja in različne tehnike meditiranja, največkrat povezane z vodeno meditacija po metodi R.A.I.N .(Recognize, Allow, Investigate, Nurture), ki ti bo podala odgovore kako preiti skozi določene življenjske situacije in se dejansko spoznati.

Katera čustva te vodijo, kateri odnosi te bremenijo, kakšni so  vzorci ravnanja in kako ti vplivajo na vaše odločitve.
Ne zapiraj se v  omejujoče občutke same-ga sebe. Podari si dar, ohranjati naravno svobodo svojega bitja.


Meditacije so je primerne tudi za osebe, ki še nimajo izkušenj z meditiranjem. So preproste in nezahtevne. Predznanje ni potrebno.

Vodene meditacije vodi Mateja Žagar - komplementarna in intuitivna terapevtka, hipnoterapevtka, osebna trenerka, avtorica, učiteljica joge in pilatesa, učiteljica meditacije in čuječnosti po metodi RAIN.

 

Mateja Sporoča:

"Meditacija je toliko več od sedenja pri miru. Pri meditaciji gre za tehniko, s pomočjo katere spoznamo kako se ločiti od uma, kar nam omogoči opazovanje samega sebe in dogajanja v nas. Preidemo lahko v stik s samim seboj, svojimi čuti, občutki, notranjim glasom, intuicijo. Soočimo se z realnostjo in pričakovanji do sebe ali drugih. Nudi nam opazovanje naših misli in telesnih procesov. Cilj meditacije je postati prisoten v trenutku, razviti čuječnost, doseči nivo samo opazovanja.

Veliko ljudi me nagovori, da ne more meditirati, ker misli kar švigajo. Zato vsakega vadečega spremljam individualno in je moj cilj, da spozna in se nauči uporabljati to čudovito tehniko, ki nam je dana, da nam olajša naše preveč divje življenje. Poučujem preprosto, jasno in predvsem intuitivno. Pomeni prilagodim tematiko in tehniko glede na potrebe udeležencev in podajam nasvete prilagojene vsakdanjemu življenju posameznika.

Dobra novica za vse pa je, da so pozitivni učinki meditacije neizbežni. S pravo mero vztrajnsoti in tega, da se nekdo ne boji srečati sam s seboj, se hitro doseže globoka sprostitev, zmanjšanje stresa, tesnobe, uravnavanje krvnega tlaka in srčnega utripa, izboljšanje imunskega sistema, čustvena »čistost«, brez blokad, strahov in navezanosti. Komaj čakam, da se spoznava."

 

Prednosti rednih meditacij:

Zmanjšanje stresa in napetosti, izboljšanje koncentracije, izboljšanje volje in motivacije, izboljšanje samopodobe in samozavesti izboljšanje pozornosti, dvig energije, realno dojemanje zunanjih vplivov jasna opredelitev čustvovanja in sproščanje čustvenih blokad, zmanjšanje agresije in jeze, sprostitev telesnih napetosti in blokad, izboljšanje pozornosti, zadovoljstvo in pozitivna naravnanost.

Kako začeti?

Da nam pišeš ali nas pokličeš na 041 747 835 in si zagotoviš  mesto. Brez strahu, sramu ali dvomov. Če bereš to sporočilo ti je namenjeno. :)

ŽELIM SE UDELEŽITI

Pridruži se na vodenih meditacijah in se spoznaj, se umiri in zrasti.

Osebno svetovanje pa je možno po dogovoru.

 

MNENJA UDELEŽENK:

heart

Andreja: "Ko sem prvič videla program na spletni strani, mi je zadeva bila zanimiva. Čeprav se težko odprem in komu zaupam, sem ob srečanju z Matejo "videla luč na koncu tunela". Z veseljem sem se vpisala v program. Zdi se, da Mateja djansko čuti kakšen dan je katera imela. Ko imam težek dan, se potolažim, da bom zvečer spet delala z Matejo in bo bolje. Ure in delavnice so sproščujoče, polne dobronamernih nasvetov in pozitivne energije. Vedno sem v pričakovanju naslednje ure. Predvsem pa sem sebe pričela sproznavati v drugačni, boljši luči.

heart

Snežana: "Meditacije z Matejo so super in vedno odlično pripravljene. Všeč mi je njen pozitiven pristop, umirjena energija in pripavljenost pomagati. Se še ni zgodilo, da se mi ob njeni meditaciji ne bi uspelo sprostit."

heart

Vojka: "Naj povem, da z Matejo delam že 2 leti. Zase lahko rečem, da se počutim krasno. Nekaj naredimo za telo, za duha in za ženski srček. "

heart

Patricija: "Zelo rada se udeležujem programov, kjer se vedno sprostimo, naberemo novih moči in energije in s tem naredimo veliko za zdravje ter zdravo telo in predvsem zdrav duh."

 


slika slika slika
myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti