Osebni dnevnik meditacije

Zakaj in kako začeti meditirati?

 

Uporabno orodje za meditacijo je meditacijski dnevnik.

 

Vodenje dnevnika nam pomaga bolj natančno razumeti, kaj se nam dogaja. Ko se po meditaciji usedemo in si vzamemo nekaj minut za beleženje tega, kar smo doživeli, je povsem jasno, kako učinkoviti smo bili v resnici. Če pošteno in z željo po učenju preučimo svoje izkušnje, se veliko bolj zavedamo, kaj pravzaprav predstavlja naša meditacijska praksa. Lahko se bolj zavemo svojih slabosti in svojih prednosti ter imamo veliko bolj jasno razumevanje, na čem želimo delati.

5,00 € (z davkom)
Všečkaj0
Seznam želja
Podobni izdelki
Opis

Osebni dnevnik meditacije je orodje, ki pomaga vzpostaviti rutino meditacije. S katerim spoznate kaj čutite in doživljate, ko meditirate. 16 strani dnevnika s podrobnimi navodili za pričetek meditacije. Liste preprosto natisnete in se podate v svet svojega doživljanja in umiritve.

Dnevnik nam omogoča, da pogledamo nazaj na svojo izkušnjo, saj se bo skozi čas spreminjala. Pregledujemo lahko več dni, tednov ali mesecev svoje prakse in se seznanimo z vzorci, ki jim sledi naša zavest. Morda bomo odkrili, da smo premalo vztrajni ali da se preveč trudimo, ali pa celo, da v svojih prizadevanjih nihamo. Morda bomo odkrili, da obstajajo posebne motnje, ki so veliko pogostejše, kot smo pričakovali. Običajno tudi odkrijemo - še posebej, ko se počutimo nekoliko slabše -, da je bila naša meditacijska praksa bolj učinkovita in prijetna, kot drugače.

S tvojim prispevkom pomagaš pri izvajanju projekta MAR, za pomoč socialno ogroženim družinam. Hvala!

https://mcusercontent.com/0346d23f05f9ed1f92ca8c975/images/15893121-9c24-4d42-a68e-941a4fb6c1cd.jpg

Podrobnosti izdelka
dnevnikmedtiacije
Ocene
Ni komentarjev
1 drugi izdelek v isti kategoriji:

Nastavitve

Deli

Meni

QR koda

Ustvarite brezplačen račun, če želite shraniti všečkane izdelke.

Prijavi se

Ustvarite brezplačen račun za uporabo seznamov želja.

Prijavi se