Vadba Kriy

Vadba Kriy

VADBA KRIY

 

Vadba kriy je specifično zaporedje gibov in dihalnih tehnik, z določenim namenom samozdravljenja.

Vadba kriy sproži niz fizičnih in duševnih sprememb, ki vplivajo na telo, um in duha.

Obstajajo krije za podporo organov, uravnovešanje hormonskega sistema, stimulacijo hipofize, imunskega sistema, odpravljanje blokad itd.

Vsaka kriya ima drugačen učinek, vendar delujejo na celotno telo.

Je najbolj dovršena oblika vadbe samozdravljenja, katere učinki so občutni že med samo vadbo.

Kriya (sanskrt)pomeni popolno dejanje, trud. »Kri« pomeni narediti ali ustvariti.

Vadba vključuje zaporedja določenih krij, s posameznimi položaji in tehnikami dihanja in so del vadbe kundalini joge.

V praksi izberemo posamezno kriyo (npr. za prožnost hrbtenice, globok spanec, lajšanje bolečin, izboljšanje določenega zdravstvenega stanja, lajšanja stresa, umiritev jeze, sijoče kože,…)

Kriya lahko podpira tudi določen del telesa ali organ. Večina krij vključuje določeno zaporedje položajev, zvokov in dihalnih tehnik.

Vadba kriy je dovršen sistem s ciljem vitalnosti, čiščenja telesa in dobrega počutja.  Gibanje koristno vpliva na telo in podmazuje sklepe, odpira energijske kanale, odpravlja blokade in nas ohranja pretočne kar je osnova za zdravje,  očistiti kri, umiri um,…

Nekatere kriye vključujejo več gibanja z več asanami ali vajami, nekatere pa delujejo bolj na mentalni ravni in introspekciji.

Splošno vodilo za vadbo krij je, da sledimo danemu zaporedju, pri čemer prilagajamo čas ali po potrebi spremenimo položaje, pri čemer se upošteva, da so naša telesa, sposobnosti različne.

Ravno za to je vadba primerna za vsakogar in vse starosti.

Krije delujejo na vseh ravneh našega telesa. Včasih naletimo na kriyo, ki nas globoko gane in spravi v solze. Lahko se pojavi globok občutek veselja; lahko vpliva na nas na fizični ravni ali nam povroči občuten dvig energije v telesu; lahko pa nas umiri in sprosti.

Vadba krij potka v manjših skupinah, pri čemer vas vodimo skozi posamezno zaporedje krij, glede na letni čas organov, da le-te optimalno podpremo in uravnovesimo. Vadba poteka v skupini do 12 ljudi, da se vam lahko optimalno posvetimo pri izvedi in napredku.

V primeru bolečin ali resnejših težav pa lahko kriya postane osnova posameznikove prakse (sadhane), v kateri oseba izvaja isto kriyo več dni ali mesecev. V tem primeru nudimo individualne pakete samozdravljenja s kriyami. V tem primeru se lotimo 40-dnevne ali 90-dnevne individualno prilagojene prakse.

Verjamemo v to, da je človeško telo je čudežni stroj. Vedno se poskuša pozdraviti samo. Z zunanjimi dejavniki in našimi ponavljajočimi se miselnimi vzorci, se sposobnost zdravljenja zmanjša.

Bolezni se ne manifestirajo neposredno v fizičnem telesu. Vsako neravnovesje se najprej zgodi v energijskem telesu. Globoko potlačena čustva tvorijo gostoto na določenem predelu telesa. Namesto prostega pretoka, energija zastaja. Ko energetsko telo ne more zadržati gostote, jo prenese na fizično telo. Nato se pojavijo bolečine in bolezni.  

Živimo v nori družbi, kjer ne moremo izraziti svojih notranjih občutkov. To zatiranje vodi do energetskih blokad. Bolj kot človek potlači, bolj ga prizadenejo bolezni.

Vadba kriy je dovršen sistem, ki nas izredno učinkovito popelje skozi popotovanje ohranjanja in izboljšanja zdravja.

Pričakujemo vas na vadbi. Naj se potovanje za zdravje začne!

 

Vadba poteka ob četrtkih, ob 18.00 uri.

Število mest je omejeno zato se čim prej prijavite na telefonski številki 041 747 835 ali na e-mail naslovu narocila@marzate.si.

Ob prvem obisku opravimo tudi brezplačen individualen posvet.


slika
myindriya

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na naši spletni strani!Politika zasebnosti